top of page

Poseerausvalmennus

Tarjoan poseerausvalmennusta, jossa saat yksilöllistä ja laadukasta ohjausta poseeraukseen! Tarjoan yksilö-, pari- ja ryhmätuntivaihtoehdot, josta voit valita itsellesi mieleisen. Rakastan esiintymistä ja poseeraamista, joten suhtaudun asiaan suurella sydämmellä ja intohimolla.

 

Yksilötunnilla keskitymme juuri sinun henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja tarpeisiin. Saat vinkkejä mm. kehon asentojen, ilmeiden ja esiintymisen kanssa. Poseeratessa keskiössä on yksilön vahvuuksien ja oman persoonan korostaminen. Etsitään sinun potentiaalisi esiin!

Paritunti on loistava tapa oppia poseerausta yhdessä ystävän kanssa. Pystytte ammentamaan ideoita ja inspiraatiota myös havainnoimalla toistenne tekemistä. Ystävän kanssa tekeminen voi luoda myös rentoutta ja vapautuneisuutta. Tunnilla pääsette myös kannustamaan toisianne ja tekemään yhdessä.

 

Ryhmätunti on hauska tapa oppia poseerauksen tekniikoita yhdessä ystävien kanssa. Ryhmässä on mahdollisuus käydä esimerkiksi todenmukaisempaa kilpailutilannetta läpi. Yhdessä tekemisessä saatte vertaistukea toisiltanne ja pääsette jakamaan kokemuksianne.

Palvelut

Tarjoan yksilöllistä poseerausvalmennusta, jossa otetaan huomioon yksilön lähtökohdat ja tavoitteet. Poseerausvalmennukset toteutetaan Tampereella BU Training Center:llä ja Savonlinnassa KuntoGymillä.

tää5.JPG

Yksilötunti

65€ / tunti 

tää7.JPG

Paritunti

100€ / tunti

Tule ystäväsi kanssa

tää6.JPG

Ryhmätunti

150€ / tunti

3 - 6 henkilöä

bottom of page